Cătălin Rădulescu: “Laura Codruţa Kovesi ar trebui să se retragă din cursa pentru şefia Parchetului European. Dezonorează ţara şi Guvernul României”

14 februarie 2019, 11:04

„Dânsa nu a crezut în coincidenţe, dar iată că a venit rândul ca doamna procuror-şef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulţi ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulţi denunţători care au colaborat cu dânsa într-un fel sau altul, şantajaţi sau puşi să spună o mulţime de mizerii. Din ce am aflat eu, de data asta, aceşti denunţători vor spune. Eu cred că doamna va avea o viaţă foarte grea începând de mâine, cred că va fi pusă sub acuzare. (…) Pe vremuri, dânsa nu accepta prezumţia de nevinovăţie. Să vedem de mâine încolo ce se va întâmpla cu dânsa cu probele clare care i se vor aduce”, a precizat Rădulescu.

Cătălin Rădulescu crede că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să se retragă din cursa pentru funcția de șef al Parchetului European.

“Dezonorează, în primul rând, ţara şi Guvernul României. Dânsei întotdeauna i-a plăcut să spună că oamenii care sunt acuzaţi să se retragă, să facă un pas în spate. Ar fi dezonorant pentru dânsa să meargă în continuare spre şefia acestei instituţii importante din Europa până nu se clarifică situaţia”, a declarat deputatul PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite