Cătălin Drulă: De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă București se pot vaccina non-stop într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” și „plecări”

Cabinet medical
Cabinet medical
2 iunie 2021, 15:05

„Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henti Coandă. De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” şi „plecări”. Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, susţine astfel eforturile Guvernului de a pune la dispoziţia cetăţenilor români şi străini cu rezidenţă în România spaţii unde aceştia se pot vaccina împotriva Covid-19 fără programare, simplu şi sigur”, a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

Cătălin Drulă a precizat că serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani