Casa Regală deschide cărți de condoleanțe

5 decembrie 2017, 13:58

Trupul neînsuflețit al Regelui va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului la Palatul Regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la catedrala patriarhală.

Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, la noua Catedrala Arhiepiscopală Regală, se arată în comunicatul Casei Regale.

La dorința Custodelui Coroanei române,  funeraliile Regelui Mihai vor respecta tradiția înaintașilor Majestății sale Defuncte.

Miercuri vor fi deschise cărți de condoleanțe la Castelul Peleș, la Palatul Regal din Calea Victoriei și la Palatul Elisabeta. ele vor fi la dispoziția publicului timp de 40 de zile.

Condoleanțe pot fi trimise și online pe adresa familiaregala.ro/mesaje.

Cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane o pot face începând de miercuri la Palatul Regal din calea Victoriei, în fața intrării principale.

Guvernul a anunțat că va sprijini organizarea funeraliilor naționale care vor avea loc în memoria Regelui Mihai. „În acest sens, reprezentanții instituțiilor guvernamentale implicate în organizarea ceremoniilor funerare vor avea astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire tehnică cu reprezentanții Casei Regale a României pentru stabilirea detaliilor și calendarului funeraliilor naționale. Guvernul României este alături de Casa Regală în aceste momente grele și transmite sincere condoleanțe!” – transmite Guvernul.

 

 

 

 

 

(w300) Comunicatu

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite