Casa Regală britanică a publicat trei fotografii oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, deveniți duce și ducesă de Sussex

21 mai 2018, 17:37

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în sala The Green Drawing Room din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai.

„Ducele şi ducesa de Sussex le mulţumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbătă, la celebrarea nunţii lor. Se simt foarte norocoşi că putut împărtăşi această zi cu toţi cei prezenţi în Windsor şi, de asemenea, cu toţi cei care au urmărit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth şi din întreaga lume”, arată un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale britanice.

(w400) Harry și

„Altețele lor regale sunt încântate de aceste portrete oficiale realizate de Alexi Lubomirski și sunt fericite să le facă publice astăzi”, se mai arată în mesaj.

Totodată, Harry și Meghan  transmit mulţumiri  pentru mesajele de sprijin pe care le-au primit.

Într-una dintre fotografii sunt prezenți, pe lângă miri, regina Elisabeta și prințul consort Philip, prințul Charles și ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge, prințul George și prințesa Charlotte, Doria, mama lui Meghan, alți copii apropiați familiei regale și miresei.

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani), actriță americană, vedeta serialului ‘Suits’, s-au căsătorit sâmbătă, în capela St. George din castelul Windsor, devenind duce şi ducesă de Sussex.

A fost o nuntă regală plină de culoare, într-un cadru de basm, la castelul Windsor, vechi de cinci secole. Meghan şi Harry şi-au dorit o ceremonie mai degrabă relaxată decât una solemnă. Aşa că s-au ocupat personal de organizarea evenimentului şi au pregătit elemente mai puţin obişnuite la Windsor.

Ceremonia a avut loc în capela Saint George de pe domeniul castelului Windsor și a fost oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury. Le-au fost alături 600 de invitaţi.

Meghan Markle poartă o rochie marca Givenchy, iar tiara i-a aparţinut Reginei Mary, face parte din Bijuteriile Coroanei şi i-a fost împrumutată miresei de Regina Elisabeta a II-a, bunica Prinţului Harry.

Cuplul a participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului – prima, dată după-amiază de regina Elisabeta, unde a cântat Elton John, iar a doua,  de prinţul Charles.

Printre  cei 600 de invitaţi s-au aflat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune Oprah Winfrey. Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie – la care au participat doar 200 de persoane – de la Frogmore House.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite