Casă distrusă în Bistrița-Năsăud

19 ianuarie 2021, 13:49

Grinzile din beton care urmează să fie folosite cel mai probabil la structura unui pod se aflau pe platformele a două camioane. Acestea circulau dinspre Dej către Bistrița.

În localitatea Reteag, într-o curbă, încărcătură din primul camion s-a desprins de remorcă. Grinzile au ajuns de-a latul drumului și s-au înfipt într-o casă nelocuită, spărgând un perete.

Zgomotul i-a scos din case pe localnici. Localnicii cred că autovehiculul a avut viteză prea mare și grinzile nu au fost bine prinse. Vecinul care are grijă de casă avariată este îngrijorat că imobilul s-ar putea prăbuși. Zona în care a avut loc accidentul a fost complet blocată.

”Drumul Naţional 17 a fost blocat în totalitate în localitatea Reteag că urmare a unui incident. Două grinzi din beton care se aflau pe semiremorcă unui autotractor au căzut pe carosabil”, a spus Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ.

O macara de mare tonaj a fost trimisă pentru a mută cele două grinzi. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite