Casa lui Sorin Oprescu, situată în Glyfada, o zonă de lux din suburbiile Atenei

Casa lui Sorin Oprescu din Glyfada
Casa lui Sorin Oprescu din Glyfada
20 mai 2022, 12:01

Casa de mulți metri pătrați a fostului edil este situată într-un mediu liniștit, pe Riviera Atenei, după cum arată o fotografie publicată de protothema.gr. Locuința este o adevărată ascunzătoare, iar prezența lui Sorin Oprescu Glyfada, o zonă preferată de miliardari și celebrități, a fost discretă.

El reușise să obțină și un cod grecesc de înregistrare fiscală, potrivit site-ului protothema.gr.

Sorin Oprescu va rămâne în arestul Poliției din Atena, a decis astăzi instanța din Grecia. Fostul primar al Capitalei făcuse cerere pentru plasare în arest la domiciliu, care a fost respinsă de Curtea de Apel din Grecia.

Sorin Oprescu este acuzat în România de luare de mită, constituire de grup infracțional organizat, corupție și spălare de bani, iar autoritățile au emis un mandat internațional de arestare după ce acesta a părăsit țara cu două săptămâni înainte ca instanța de judecată să emită sentința definitivă de condamnare la 10 ani și opt luni de închisoare.

În urmă cu șapte ani, în 2015, Oprescu a primit suma de 25.000 de euro de la un fost director al unui birou municipal din București. Și în locuința acestuia, au fost găsite și alte sume de bani, pe care fostul primar nu le-a putut justifica.

Fostul primar a fost condamnat la 10 ani si opt luni de închisoare pentru corupție și

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite