Casa de Sănătate Bucureşti s-a mutat în cartierul Băneasa

30 ianuarie 2017, 18:58

În ultimele două săptămâni, reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti i-au anunţat pe furnizori şi asiguraţi că îşi mută sediul în cartierul Băneasa. Fie verbal – la ghişeu, fie prin afişe lipite pe geamurile instituţiei sau prin intermediul medicilor de familie. Dar nu toată lumea a înţeles de când. Debusolaţi, unii dintre asiguraţi s-au dus la vechiul sediu de pe strada Gheorghe Ţiţeica.

Lămuriţi de paznicii din zonă, oamenii şi-au continuat drumul până la noul sediu CASMB. O clădire nouă, modernă, cu săli de aşteptare, locuri de parcare, unde găseşti toate serviciile Casei. Fără să mai fii plimbat între sedii.

În 17 ani de existenţă, CASMB şi-a schimbat sediul de patru ori, în peste 20 de clădiri. Şi nici aici nu va rămâne definitiv. Casa de Sănătate Bucureşti a primit de la primărie un imobil, în cartierul Crângaşi, care este în reabilitare şi reamenajare. Reprezentanţii Casei estimează că se vor putea muta acolo în vreo doi ani. Până atunci, Casa va plăti puţin peste 60.000 de euro pe lună, chirie pentru cei 7.600 de metri pătraţi. Prin faţa noului sediu trec şapte autobuze RATB. Nu uitaţi să coborâţi la staţia Pod Băneasa.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite