Casa bărbatului mort în accidentul rutier de la Calafat, în care şi-au mai pierdut viaţa alte 3 persoane, a fost jefuită

Accident la Calafat
Accident la Calafat
21 octombrie 2018, 16:01

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi duminică dimineaţa cu privire la faptul că uşa locuinţei bărbatului decedat în accidentul de lângă Calafat a fost forţată şi s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de către fratele bărbatului decedat.

Potrivit primelor informaţii, a fost furat un laptop din locuinţă, dar există posibilitatea să fie sustrase şi alte bunuri. Ancheta continuă, cu ajutorul rudelor proprietarului locuinţei, au precizat reprezentanţii IPJ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Există deja un cerc de suspecţi.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. Acestea erau staţionate parţial în afara carosabilului.

În urma impactului, conducătorul auto, dar şi o femeie de 38 de ani şi doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, aflaţi în autoturism, au murit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă