Carmen Dan a fost audiată la sediul DNA, ca martor în dosarul Tel Drum

30 mai 2019, 17:01

Potrivit unor surse judiciare, Carmen Dan a fost audiată pentru că, în urmă cu 10 ani, din poziția de consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman, ar fi făcut parte din mai multe comisii de control ale unor licitații acordate companiei Tel Drum, despre care procurorii DNA susțin că ar fi controlată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis Alex Costache, jurnalist TVR.

În acest dosar, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni. Sunt 5 capete de acuzare.

Din informațiile obținute de Știrile TVR, dosarul a intrat în linie dreaptă și este foarte posibil ca, în această vară, Liviu Dragnea să fie trimis în judecată. Prejudiciul se ridică la aproape 27 de milioane de euro.

Întrebată de o jurnalistă dacă își dă demisia, Carmen Dan a precizat din nou că nu își va da demisia, întrucât nu are motive.

Miercuri, președintele României, Klaus Iohannis, a solicitat demiterea ministrului de Interne.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA a anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite