Care sunt condițiile de intrare la meciurile EURO 2020 care se vor juca la București

5 iunie 2021, 21:05

Biletul, un act de identitate și o brățară de acces – sunt cele trei lucruri care asigură unui suporter prezenţa la un meci din cadrul Euro pe Arena Naţională. Brățara este noutate pentru cele patru partide jucate la Bucureşti: trebuie obținută cu 24 de ore înainte de meci de la unul dintre cele 21 de centre medicale acreditate EURO 2020.

Specialiştii vor verifica dacă suporterul este vaccinat, a avut covid 19 în ultimele şase luni sau are test PCR negativ. Fiecare situație trebuie dovedită cu documente medicale.

Procedura de obținere a brățării costă 5 lei. Dacă alegeți să mergeți la toate cele 4 meciuri de la București, trebuie să obțineți o brățară pentru fiecare partidă. Cei care fac testul COVID în ziua meciului în centrele acreditate plătesc 40 de lei.

Pe Arena Naţională, fiecare suporter care are brățară de acces va fi preluat de unul dintre cei 850 de voluntari.

Primul meci din cadrul euro se joacă pe Arena Naţională pe 13 iunie, Austria – Macedonia de Nord. Urmează Ucraina – Macedonia de Nord pe 17 iunie şi Austria – Ucraina pe 21 iunie. Pe 28 iunie va fi cea mai importantă a Europeanului jucată la Bucureşti: un meci din optimile de finală, cu Portugalia, Franța sau Germania.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite