Caraş-Severin: Aproximativ 7.000 de abonaţi sunt fără energie electrică din cauza furtunii

Pană de curent
Pană de curent
26 mai 2022, 09:51

„La nivelul judeţului, potrivit operatorului de distribuţie energie electrică, sunt înregistrate avarii pe 15 linii, fiind nealimentaţi circa 7.000 de abonaţi din mai multe zone – zona Munţii Semenic, zona Băile-Herculane, zona Oţelu Roşu, zona Reşita, zona Caransebeş şi zona Bocşa”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

De asemenea, vijelia a afectat mai multe reţele de cablu pentru internet şi televiziune, dar şi de alimentare cu energie electrică din municipiul Reşiţa.

Din cauza fenomenelor meteorologice apărute pe timpul nopţii, pompierii militari şi cei voluntari au acţionat în judeţ în şase situaţii unde a fost nevoie de îndepărtarea unor copaci care s-au prăbuşit la pământ.

Astfel, în Reşiţa au căzut doi copaci, dintre care unul a avariat un autoturism. Alţi arbori au fost îndepărtaţi de pe DN 58A Fârliug-Scăiuş, DN 68 Oţelu Roşu-Glimboca, DJ 581 Reşiţa-Lupac şi DJ 582 Reşiţa-Cuptoare.

Mai multe bucăţi de tablă au căzut în curtea Spitalului orăşenesc din Oţelu Roşu şi au fost degajate de acolo.

În cursul nopţii a mai fost înregistrat un incendiu în localitatea Şoşdea, pompierii apreciind că acesta s-ar fi declanşat de la un trăsnet.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite