Caracal: Criminaliștii caută probe și în pereții casei lui Gheorghe Dincă

19 august 2019, 18:36

Pentru a patra săptămână consecutiv, anchetatorii cercetează proprietatea lui Gheorghe Dincă şi caută indicii care să ajute la soluţionarea cât mai rapidă a cazului.

Potrivit unor surse, pentru început vor fi sparte mai multe porţiuni betonate din beci zidite recent. Se pare că aceste porţiuni nu sunt foarte mari, nu ar putea ascunde cadavre, dar anchetatorii vor să afle care este motivul pentru care au fost acoperite.

Avocatul familiei Melencu se întreba la DIICOT dacă pe numele Alexandrei Măceșanu există un certificat de deces. Surse apropiate anchetei spun că acest act a fost emis acum două săptămâni. Procurorii DIICOT sperau să obțină mai multe informații despre posibila implicare a lui Gheorghe Dincă în rețelele de trafic de carne vie de la omul de afaceri Remus Rădoi, pe care l-au chemat la audieri.

Între timp, Alexandru Cumpănaşu a mers la Parchetul General pentru a depune alte două plângeri penale. Una, după ce a primit amenințări de la apropiați ai lui Gheorghe Dincă, spune el.

Cea de-a doua plângere penală are legătură cu informaţii noi în alte cazuri de răpiri şi dispariţii. Alexandru Cumpănaşu a cerut în scris procurorului să-i comunice care este stadiul anchetei, având în vedere că, la câteva săptămâni de la tragedia din Caracal, nicio persoană nu a fost pusă sub urmărire penală. Anchetatorii speră ca până la sfârşitul acestei săptămâni să încheie cercetarea în casa groazei din Caracal. Abia apoi Gheorghe Dincă va fi adus în Bucureşti, pentru a fi audiat în legătură cu alte dispariţii din judeţul Olt, dar şi pentru a fi testat cu poligraful. Cât despre presupusul ADN al Luizei, se pare că analiza fragmentelor osoase găsite în lizieră va fi refăcută la Institutul Naţional de Criminalistică. Asta după ce INML nu a putut stabili asta, din cauză că oasele selectate pentru analiză erau mult prea arse.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite