CARAȘ SEVERIN | Activitate suspendată la un centru de vaccinare

5 martie 2021, 11:25

Mai puțin de 300 de persoane s-au programat pe platforma națională pentru a se imuniza cu vaccin AstraZeneca la centrul de la Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Peia”, din Reșița. Tot aici s-a derulat și vaccinarea prioritară a salariaților din învățământ. Odată cu încheiera acesteia, ieri fiind vaccinate ultimele 8 persoane programate, centrul și-a suspendat temporar activitatea.

Până în prezent, în Caraș-Severin au fost administrate aproape 19.500 de doze de vaccin, dintre care circa 1.000 de la AstraZeneca, fără a fi înregistrate reacții adverse severe.

Părerile reșițenilor care s-au imunizat sau intenționează să o facă sunt împărțite în ceea ce privește preferința pentru un vaccin sau altul.

De la debutul campaniei de vaccinare până în prezent, în Caraș-Severin au fost distribuite aproape 22.700 de doze de vaccin. Numai ieri, în județ au ajuns peste 2.700 de noi doze, majoritatea de la Pfizer, care au fost distribuite celor 8 centre funcționale din Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Bocșa și Bozovici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă