Capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se încheie la ora 21:00

Începând din 27 noiembrie, conform unei noi Hotărâri emise de Guvern ( nr 1.238/26.11.2021) capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piața Universității este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară, anunță organizatorii.

27 Noiembrie 2021, 19:39 (actualizat 27 Noiembrie 2021, 20:39) |

Pentru a evita timpii de așteptare de la intrări, în noul context al limitării capacității locației, noul program al Târgului de Crăciun București va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00, iar sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00.

Pe 29, 30 noiembrie și pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.

Pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță, accesul în târg se face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, și este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Pentru persoanele care provin din state membre UE este obligatorie prezentarea Certificatului Digital European COVID-19 (în format electronic sau tipărit), iar persoanele provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale COVID-19 ale UE sau documente compatibile cu aceste certificate, fac dovada vaccinării sau vindecării prin intermediul unui document (în format electronic sau tipărit) emis de respectivul stat.

Organizatorii au obligația de a scana codul QR fără a reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat. Purtarea măștii de protecție este obligatorie (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani). La intrare, toți participanții vor trece printr-un triaj observațional/termoscanare.

Bilete disponibile pe Entertix.ro

Consultați REGULAMENTUL complet: https://www.bucharestchristmasmarket.ro/regulament/

 

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 0°C
IASI 0°C -3°C
CLUJ -3°C -6°C
CONSTANTA 0°C 0°C
CRAIOVA 1°C 0°C
BRASOV -3°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI