Cântăreaţa Andreea Bălan, stop cardio-respirator la naştere. Complicaţia apărută afectează unu din 80.000 de cazuri

5 martie 2019, 09:52

Artista, în vârstă de 34 de ani, a venit luni la spital pentru a naşte prin cezariană. În timpul intervenţiei a apărut însă o complicaţie rară, spun medicii care afectează una din 80.000 de naşteri şi a intrat în stop cardio respirator. Practic, i s-a oprit inima şi nu a mai respirat. A fost resuscitată însă în timp util şi acum se află în afara oricărui pericol.

Este stabilă, la Terapie Intensivă şi evoluează bine, după cum  spun reprezentanţii spitalului.

Andreea Bălan va mai rămâne câteva zile, pentru că, din păcate, în astfel de situaţii pot să apară ulterior complicaţii.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a explicat actorul George Burcea într-un mesaj pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva săptămâni, artista recunoștea că are mari emoții în ceea ce privește nașterea, chiar dacă este a doua experiență de acest gen.

Cezariana ar trebui recomandată doar dacă naşterea pe cale naturală pune în pericol mama sau bebeluşul. Medicii spun că majoritatea pacientelor cer din start operaţia, de frica durerilor. Andreea Bălan promova pe Internet naşterea prin cezariană invocând tocmai travaliul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite