Cântăreața rap Cardi B, desemnată „Femeia Anului 2020” de revista Billboard

Cardi B
Cardi B
3 decembrie 2020, 14:44

Artista newyorkeză în vârstă de 26 de ani a lansat vara aceasta, în colaborare cu solista rap Megan Thee Stallion, cântecul „WAP”, care a deschis o dezbatere asupra feminismului şi a suscitat critici din partea sectoarelor cele mai conservatoare pentru versurile explicite legate de plăcerea feminină şi pentru videoclipul prea îndrăzneţ.

Pe obişnuitul său ton colocvial, cântăreaţa a declarat revistei: „Vreau să arăt lumii că poţi face lucruri pozitive şi poţi să fii totodată tu însăţi. Îm place dreptatea socială, îmi place să lucrez şi să fiu creativă. Dar îmi place să celebrez şi propria mea feminitate (pussy)”, a spus ea fără menajamente.

Artista, care a doborât recorduri şi a ajuns la premiile Grammy după doar trei ani de la debutul său, a declarat că se pricepe acum mai mult la afaceri, dar a angajat profesionişti pentru a îi revizui contractele pentru linia vestimentară Fashion Nova, sau subscripţia la serviciul de streaming OnlyFans.

În ce priveşte politica, ea şi-a exprimat sprijinul faţă de preşedintele ales, Joe Biden, şi a denunţat lipsa de înţelegere a „susţinătorilor lui (Donald) Trump” faţă de mişcarea Black Lives Matter, asigurând că la protestele împotriva morţii lui George Floyd au avut loc jafuri pentru că „oamenii de culoare sunt asasinaţi în mod injust” şi a pledat pentru angajarea unor poliţişti „cu suflet”.

Cântăreaţa, cu milioane de urmăritori pe conturile sale de socializare care au promovat-o, a ţinut să sublinieze „toxicitatea” acestor reţele, exprimându-şi îngrijorarea pentru modul în care fiica ei Kulture, acum în vârstă de doi ani, se va confrunta cu această problemă când va fi mare şi va fi expusă unor comentarii de multe ori „dezagreabile”.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă