Când bancomatul îți dă chitanțe pe care scrie „Ajutor!”. S-a întâmplat într-un oraș din Texas. „Nu mai vezi aşa ceva încă o dată în viaţă!”

16 iulie 2017, 11:27

A fost o experienţă inedită pentru texanii din Corpus Christi care au vrut să scoată bani din cont de la un bancomat dintr-un complex comercial. În loc de chitanţă au primit bileţele pe care scria: “Ajutor, am rămas blocat înăuntru!”.

Ceea ce părea o glumă s-a dovedit a fi o realitate inedită: un angajat care schimba o încuietoare electronică a rămas blocat în cămăruţa din spatele automatului.

Nu putea să comunice în exterior, iar singura soluţie a fost să trimită mesaje prin fanta pe unde, în mod normal, ies chitanţele.

Mulţi au râs dar, până la urmă, cineva a chemat poliţia. Ofiţerilor veniţi la faţa locului nu le-a venit să creadă.

Richard Olden, ofiţer de poliţie: „Auzeam strigăte dinăuntru. Am crezut că e o glumă, sigur era o glumă. Nu mai vezi aşa ceva încă o dată în viaţă! Cineva blocat în bancomat. Era o nebunie!”.

Bărbatul prins în capcana electronică a avut noroc. În cele din urmă, poliţiştii au înţeles că nu e o glumă şi i-au redat libertatea ghinionistului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite