A început Campionatul Mondial din Rusia! Show cu Robbie Williams, Aida Garifullina şi Ronaldo în deschidere

14 iunie 2018, 09:55

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial 2018

După festivitatea de deschidere, preşedintele rus Vladimir Putin a ţinut un discurs în care a vorbit despre impactul pe care îl are fotbalul la nivel mondial şi le-a urat succes echipelor participante: “Salut întreaga famlie a fotbalului la acest turneu planetar! Acest eveniment sportiv extraordinar găzduit de Rusia pentru prima oară ne face o mare plăcere. Ruşii iubesc fotbalul. Am muncit foarte mult în anii precedenţi pentru a ne ridica la înălţimea acestui eveniment. Aşteptăm un spectacol fotbalistic extraordinar şi ne bucurăm de prezenţa fanilor în toate oraşele Rusiei. Fitbalul are miliarde de fani pe toate meridianele. Acest sport ne aduce împreună într-o singură echipă. Aceasta unitate, indiferent de limbă, de ideologie de rasă, reprezintă marea putere a fotbalului şi o valoare extraordinară a umanităţii. Este datoria noastră să păstrăm această unitate pentru generaţiile care vor urma, să promovăm sportul, pacea şi înţelegerea între naţiuni. Le doresc succes echipelor şi o experienţă de neuitat fanilor. Bine aţi venit în Rusia!”.

Vară, bară, gol! A început Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia la TVR! Deşi primele Studiouri Mondial deja ne-au familiarizat de la începutul săptămânii cu atmosfera primului CM transmis dintr-o ţară a Europei de Est, începând de joi, 14 iunie, vom avea o lungă vară fierbinte, cu fotbal, vedete, goluri şi faze memorabile. În direct şi în exclusivitate la TVR.

Un spectacol despre fotbal şi pasiune am putut vedea la deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, plasată chiar înainte de prima pasă ce va da startul verii de fotbal mondial.

Trei staruri internaţionale au ridicat fanii în picioare pe Luzhniki Stadium din Moscova: superstarul muzicii pop – Robbie Williams a ţinut în priză mulţimea de pe stadion, dar şi pe milioanele de fani din faţa micilor ecrane, împreună cu aclamata soprană a Rusiei, Aida Garifullina. În spectaculosul show pus la cale de organizatori, gloria fotbalului, pe care toţi jucătorii speră să o atingă pe terenul Rusiei, a fost reprezentată de Ronaldo, campionul Braziliei, de două ori jucător şi campion pentru ţara sa la Campionatul Mondial de Fotbal.

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a fost diferită în comparaţie cu ediţiile anterioare ale turneului. De data aceasta, ceremonia s-a concentrat pe momentele muzicale şi s-a desfăşurat chiar înainte de startul primei partide. Un singur lucru a rămas însă la fel – tema, care celebrează nu doar a fotbalul, ci şi ţara gazdă, în acest caz, prin intermediul momentului susţinut de una dintre cele mai aclamate voci tinere ale Rusiei – Aida Garifullina.

Channel One din Rusia a produs show-ul, conceptul creativ aparţinând tot lui Felix Mikhailov, cel care a fost regizorul principalelor ceremonii organizate de-a lungul întregii călătorii FIFA Rusia 2018, de la tragerea la sorţi a grupelor până la „final act” al campionatului, pe 15 iulie 2018.

De la 23.00, la TVR 1 şi TVR HD, în emisiunea zilnică de analiză Studio Mondial, jurnalistul sportiv Costin Deşliu şi invitaţii săi, personalităţi din fotbalul românesc, vor discuta meciurile zilei. Iar de la 23.40, Tudor Furdui îi aşteaptă pe telespectatori la Un pariu mondial, care va încheia ziua de meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Din 14 iunie până în 15 iulie, Televiziunea Română transmite cea mai aşteptată întrecere sportivă a planetei. Peste 400 de ore de transmisii live la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD dedicate Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de TVR în exclusivitate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite