Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. În meciul de debut, Rusia a spulberat Arabia Saudită cu 5-0

14 iunie 2018, 22:17

Început entuziasmant de campionat mondial pentru țara gazdă. Rusia a deschis repede prin Gazinski, care a finalizat perfect o centrare a a lui Golovin, spre supărarea regelui Arabiei Saudite, care a fost consolat de Gianni Infantino și de Vladimir Putin.

Chiar înainte de pauză, echipa pregătită de Stanislav Cherchesov și-a dublat avantajul: intrat in locul accidentatului Dzagoev, Denis Cheryshev a trecut extraordinar de fundașii saudiți și a finalizat perfect pentru 2-0.

Deși a început mai bine repriza secundă și a ratat o mare ocazie prin Al Sahlawi, Arabia Saudită nu s-a ridicat la nivelul evenimentului și a mai încasat un gol. Intrat de doar un minut pe teren, Artem Dzyuba a fost servit excelent de Golovin și a dus scorul la 3-0.

Pe final, gazdele au mai marcat de două ori. Mai întâi Cheryshev a reușit din nou un gol superb, iar Golovin, din lovitură liberă, a stabilit scorul final: Rusia-Arabia Saudită 5-0.

Emil Hossu-Longin a comentat, după meci, că toată Rusia era supărată că echipa națională nu a reușit să câștige în ultimele șapte meciuri și nimeni nu se gândea că va învinge atât de ușor, âmpotriva unei echipe complicate:

Costin Deșliu vorbește despre cifrele meciului:

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite