Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 va avea loc pentru prima dată iarna

Cupa Mondială Qatar 2022
Cupa Mondială Qatar 2022
15 iulie 2020, 17:48

Momentan nu s-au stabilit şi stadioanele pe care se vor disputa meciurile. FIFA a anunţat că acest aspect va fi stabilit după ce se vor trage la sorţi grupele turneului final în martie 2022. Singurele meciuri pentru care se cunosc deja arenele gazdă sunt meciul de deschidere, care va avea loc pe stadionul Al Bayt din Al Kohr; şi finala de la Doha de pe stadionul Lusail.

Orele de începere ale partidelor vor fi orele 12:00, 15:00, 18:00 şi 21:00 (ora în România). Datorită distanţei mici dintre toate stadioanele care vor găzdui meciuri la turneul final (mai puţin de 65 km), suporterii vor putea să meargă la mai multe meciuri în aceeaşi zi.

Deşi datele turneului final au fost stabilite, data de începere a campaniei de calificări pentru naţionalele europene încă nu a fost publicată.

România îşi poate asigura un traseu mai uşor în preliminarii în funcţie de performanţa pe care o va reuşi în următoarea ediţie a UEFA Nations League. Grupa naţionalei ţării noastre mai este formată din Austria, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite