Campionatul Mondial de Fotbal. Messi a fost „eroul negativ” în Argentina – Islanda 1-1

16 iunie 2018, 21:32

Începutul le-a aparâinut sudamericanilor cu două șuturi periculoase trimise de la distanță de Trauco și Flores (7.12, 10.53). Apoi Shmeichel a scos senzațional reluarea lui Carillo (12.08). În finalul primei părți, sudamericanii au primit un penalty, după consultarea arbitrajului video, însă Cueva, cel care l-a obținut, a trimis peste poartă!

Peru și-a continuat dominarea și în partea secundă, însă, pe contraatac, au înscris danezii prin Poulsen!

Sudamericanii s-au aruncat din nou în atac și au ratat ocazie după ocazie prin Flores (60), Farfan (69) și Guerrero (78.35) dar reduta nordicilor a rezistat și Danemarca s-a impus la limită, 1-0.

Argentina a început slab acest mondial, 1 la 1 cu Islanda. Kun Aguero a deschis scorul în minutul 19 pentru fotbaliștii lui Marcelo Bielsa și totul părea să fie în grafic. Islandezii nu s-au speriat însă de Argentina lui Messi și după doar 3 minute Finbogasson a egalat după o respingere în fața lui Caballero. Primul șut pe poartă și primul gol pentru Islanda la Cupa Mondială. Incurajați din tribune de Maradona sudamericanii s-au năpustit în atac și Meza a fost busculat în careul islandez. Penalty și la rampă iese superstarul Leo Messi.

Răvașit de ratarea penalyului Messi nu a mai găsit resursele necesare pentru a trece de un portar Halldorsson aflat în mare forma și Argentina – Islanda s-a terminat 1-1.

Arbitrajul video le-a adus primul gol francezilor în duelul cu Australia. În startul reprizei secunde Griezman a căzut în careu și după vizionarea video centralul Cunha a dictat penalty. Griezman a executat perfect pentru 1 la 0. Doar 4 minute mai târziu Umtiti a comis un henț incredibil în careu și din lovitura de la 11 m Jedinak a egalat. Cu 10 minute înainte de final Pogba a adus prima victorie a Franței la acest mondial, 2 la 1, după un șut deviat.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă