Campionatul European U21. Anglia – Franţa 1-2. România este liderul grupei C după prima etapă

19 iunie 2019, 10:49

Meciul serii de marţi în grupa C s-a jucat la Cesena între favoritele grupei C, Anglia şi Franţa. Englezii au avut prima ocazie după un sfert de oră, când Konate a fost aproape de autogol. Curând, şi Solanke a trecut pe lângă deschiderea scorului (17).

Francezii au primit un penalty la jumătatea reprizei, pentru un henţ al lui Clarke – Salter, dar Moussa Dembele nu l-a putut învinge pe Henderson (25). Anglia a revenit în atac, dar Gray, scăpat singur, a şutat în plasa laterală (30). Dembele l-a remarcat încă o dată pe Henderson în minutul 35 şi a rămas 0-0 la pauză.

Englezii au deschis scorul la 9 minute după reluare, prin tânărul Phil Foden, cel care de-abia a împlinit 19 ani. După o oră de joc, Franţa a primit încă un penalty la intervenţia primitivă asupra lui Bamba a lui Choudhoury. Mijlocaşul lui Leicester a fost eliminat după verificarea video. Dar şi această lovitură de pedeapsă a fost ratată, Aouar trimiţând în bară.

Anglia a rezistat apoi până spre final, când Les Bleus au valorificat până la urmă superioritatea numerică. Ikone a egalat în penultimul minut, iar victoria a venit prin autogolul lui Wan Bissaka din al cincilea minut suplimentar.

Anglia – Franţa 1-2 şi România este liderul grupei C după prima etapă.

Urmăriţi AICI cele mai importante faze ale meciului România – Croaţia 4-1!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Franța, prima țară cu o lege împotriva hainelor ieftine chinezești

Referendum la Paris, pe tema triplării tarifelor de staţionare pentru SUV-uri