Campionatul balcanic de culturism și fitness. Au participat sportivi de la junior până la peste 65 de ani

7 septembrie 2020, 11:04

În ciuda condițiilor sanitare dificile, care au împiedicat sportivii și sportivele să aibă un ritm de pregătire foarte bun, lotul național al României se află într-o formă excelentă iar sportivii români spun că sunt îndreptățiți să spere la rezultate foarte bune, inclusiv la păstrarea titului balcanic în țară, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

Pe mai nu mai puțin de 66 de categorii de vârstă, dar și de greutate, de la juniori, până la peste 65 de ani, cei mai bine de 150 de sportivi au intrat în concurs cu un singur gând: să obțină o medalie.

Antrenorul lotului Național al României spune că sportivii sunt într-o formă bună de pregătire, mai ales să săptămâna trecută au fost Campionatele Naționale.

Deși la competiție au luat parte sportivi din doar șase țări balcanice, reprezentanții federației și organizatorii spun că întrecerea este una acerbă, dat fiind faptul că sportivii sunt foarte valoroși.

Singurul minus al acestei competiții a fost faptul că, din cauza pandemiei de coronavirus, iubitorii acestui sport nu au putut fi prezenți în sală, pentru că autoritățile nu au permis accesul publicului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite