Campionatul, urmărit peste tot în Rusia. Locuitorii din zonele rurale speră ca turiștii să ajungă și la ei

23 iunie 2018, 21:19

Alexei e fierar de 5 ani. Și-a deschis o mică afacere la Suzdal, unde le arată turiștilor cum se modelează metalul. Potcoavele sunt foarte căutate. Dar și cuiele despre care se spune că sparg ghinionul.

La 250 de kilometri de Moscova ești ferit de agitația marilor orașe. La Suzdal poți să faci o incursiune în trecut și să simți atmosfera cnezatelor de altă dată.

În provincie, departe de orașele care găzduiesc meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, viața își urmează cursul ei firesc. Sunt puțini suporteri străini care aleg și alte destinații turistice din Rusia.

Flavio și Josefina au venit special în Rusia pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Flavio este argentinian și, după ultimile meciuri jucate de echipa sa, are un mare of: prestația lui Messi care lasă de dorit.

Ofertele din provincie sunt atrăgătoare și la pensiuni, și la suveniruri, și la bucătăria tradițională rusească.

Rămân câteva probleme care nu se pot rezolva: distanțele mari între orașe și timpul scurt avut la dispoziție. Așa că sunt puține șanse ca suporterii străini să ajungă să vadă mai mult din Rusia profundă, între două meciuri de fotbal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite