Campionatele Europene Petrom. Laurențiu Nistor s-a accidentat la spate şi a fost scos cu targa din sala de concurs

19 aprilie 2017, 14:45

La câteva secunde de la începerea exercițiului, Laurențiu Nistor a ratat prinderea barei și a căzut pe burtă la mare distanță de aparat. Rămas nemișcat, sportivul a fost imediat înconjurat reprezentanții staff-ului lotului României și de o echipă de medici. El le-a comunicat acestora că accidentarea a survenit la spate, iar medicii au decis să îi imobilezeze gâtul. Nistor a petrecut câteva minute nemișcat pe saltea, până când medicii l-au scos pe targă, în aplauzele de susținere ale spectatorilor prezenți la Sala Polivalentă.

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat pentru Agerpres, că gimnastul a suferit doar o contractură.

„Nu este nimic grav, Laurențiu are din ce am înțeles doar o contractură la spate. El a rămas nemișcat pentru că șocul respirator a fost destul de dur la contactul cu salteaua. Dar, după cum am spus, este bine din informațiile pe care le am până în acest moment”, a afirmat Stoica.

Se pare că sportivul are o contuzie paravertebrală. Laurențiu Nistor a părăsit spitalul din Cluj-Napoca pe picioare, după un control amănunțit. Va merge la București, pentru a face un control RMN, a relatat la Telejurnal Cristian Mîndru.

În calitate de Official Broadcaster al evenimentului, TVR va transmite Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie, în exclusivitate în România, pe posturile TVR 2 şi TVR HD. Pe TVR 1, competiţia va fi transmisă în regim de breaking news.

TVR organizează ceremonia de deschidere a Europenelor de Gimnastică. Programul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite