CAMPANIE ȘTIRILE TVR #InspiraPentruRomania | Munţi de gunoaie în cartierul ieşean Galata

8 martie 2020, 19:42

În România, zeci de oameni mor anual din cauza aerului otrăvitor care ne sufocă în fiecare zi! Tot la noi, pădurile, cele care ar trebui să ne protejeze, cad sub securea celor pentru care banul e singurul care contează. Albiile râurilor, câmpurile și orașele sau satele devin pe zi ce trece depozite de gunoi. Plasticul înghite fără milă tot ce odată era verde și frumos. Iar noi toți, de la copii la bătrâni, supraviețuim într-o țară care se transformă într-o imensă groapă de gunoi. Și tot noi suntem cei care avem puterea să schimbăm ceva. Știrile TVR au lansat campania „Inspiră pentru România” – un efort prin care ne dorim să facem din mediu o prioritate națională. Așa că vă chemăm alături de noi, să facem România curată! Pentru fiecare dintre noi!

Maria Coţofan este cea care a surprins mașina plină de gunoaie care se oprise în zonă. Susține că a fost amenințată atunci când i-a spus șoferului să nu mai arunce gunoaie.

Terenul plin de gunoaie se află în cartierul ieșean Galata. Este proprietate privată. Cei care știu că nu este păzit aruncă acolo cărămizi, materiale de construcție, deșeuri de la service-uri auto și obiecte sanitare vechi.

I-am arătat ministrului Mediului, Costel Alexe, filmarea pe care ne-a trimis-o telespectatoarea noastră și a promis că va face verificări.

TVR se va implica în continuare în rezolvarea acestui caz și va verifica modul în care au fost soluționate reclamațiile făcute de telespectatoare la Poliție și la autoritățile locale.

România va redeveni o țară curată prin implicarea ta! Alătură-te campaniei noastre și te asigurăm că îți vom fi parteneri în eforturile tale de a face din mediu o problemă națională. Semnalează-ne problemele pe care le vezi, trimite-ne filmări sau fotografii cu locurile cu probleme și scrie-ne cum putem ajuta proiectul de mediu. Aveți la dispoziție numărul de WhatsApp 0733 508 076 și adresa de e-mail [email protected]

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite