Campanie țintită pentru fiecare segment care nu se vaccinează. Specialiștii în comunicare spun că guvernul ar trebui să arunce-n luptă așa-numiții influenceri

27 mai 2021, 19:11

De asemenea, guvernul ar trebui să arunce-n luptă așa-numiții influenceri, de la vloggeri și bloggeri până la reprezentanți ai bisericii, care ar putea mișca lucrurile în zona rurală.

Bogdan Naumovici, un foarte cunoscut om din publicitate, crede că autoritățile ar trebui să identifice mai întăi diferitele segmente care nu vor să se vaccineze și să stabilească motivele pentru fiecare. Mesajele individualizate vor putea mai ușor să convingă.

Teoretic, oamenii politici ar trebui să știe cum să convingă oamenii să vină la vaccinare pentru că au experiență din campaniile electorale, atunci când le cer voturile.

Răzvan Cherecheș, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, este de părere că Guvernul ar trebui să folosească mai mult influenceri țintiți pentru fiecare segment de populație care nu se vaccinează și mai puțin apelurile președintelui, premierului sau ale coordonatorului campaniei de vaccinare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă