Campania TVR2 "Tu faci sărbătorile". Spune povestea eroului tău, spune #Multumesc

Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău. Prea ocupați cu pasiuni de moment și tragedii vremelnice, uităm deseori de oamenii de lângă noi! De cei care ne aduc lumină în viață. Cei care ne-au încurajat și ne-au dat forța să ne atingem visele. La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună, începând din această seară. Vom descoperi că un simplu "mulțumesc" înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri.

08 Decembrie 2018, 19:29 (actualizat 10 Decembrie 2018, 12:51) Știrile TVR |
Mulțumește, dăruiește, iubește
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cu generozitate lor ne-au arătat ce înseamnă o inimă mare și ne-au făcut viața un pic mai bună. Au dăruit fără să aștepte ceva în schimb.

Sunt oameni speciali, parte din ceea ce suntem astăzi.

De la bunicul care ne trăgea cu sania pe un ger cumplit am învățat că dragostea se împarte fără condiții.

Părinții ne-au îndrumat pașii în viață și ne-au arătat că răbdarea face oamenii mari. Iar vânzătoarea de la magazinul din colț ne-a dat prin zâmbetul ei, după o zi lungă, speranța că mâine va fi bine.

Nu îi uităm pentru că fiecare om este o poveste.

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile!

În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună, începând din această seară.

Vom descoperi că un simplu "mulțumesc" înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 6°C
IASI 4°C 5°C
CLUJ 2°C 4°C
CONSTANTA 4°C 5°C
CRAIOVA 7°C 8°C
BRASOV 0°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI