Campania „Cafea pentru eroi”. Doi antreprenori își încurajează clienții să se implice în acțiuni de donare de sânge sau plasmă, oferindu-le din partea casei câte un preparat pe bază de cafea

21 decembrie 2020, 11:20

Perioada grea prin care trec micii antreprenori nu i-a demoralizat pe unii dintre ei ci, din contră, i-a învăţat lecția solidarității. Așa se face că, doi tineri din Iași au văzut din afacerea lor cu specialități de cafea un prilej de a-i ajuta pe ceilalți.

La începutul pandemiei, cei doi au demarat Campania „Cafea pentru eroi”. Aceștia au  mers și au oferit cafea gratis tuturor celor care au lucrat în prima linie. Acum, în plină criză sanitară, aceștia își încurajează clienții să se implice în acțiuni de donare de sânge sau plasmă, oferindu-le din partea casei câte un preparat pe bază de cafea.

Dincolo de provocările inevitabile pe care le-a adus viața de antreprenor în pandemie, cei doi tineri, Edmond Moraru și Andrei Lăşoaia  sunt de părere că fiecare gest, oricât de mărunt, ne va ajuta  să trecem cu bine peste perioada de grea încercare.

Inițiativa tinerilor este cu atât mai necesară în această perioadă, când îngrijorarea cu privire la răspândirea noului coronavirus a redus semnificativ stocurile de sânge.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite