Călin Popescu Tăriceanu: Decizia președintelui rezolvă prea puține lucruri și lasă multe semne de întrebare

10 iulie 2018, 12:48

O ultimă reacţie este cea a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a postat un mesaj pe o reţea de socializare. Acesta spune că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului-şef al DNA este un act de normalitate, dar, în acelaşi timp, semnarea decretului rezolvă prea puţine lucruri şi lasă multe semne de întrebare.

Călin Popescu Tăriceanu vorbeşte în această postare despre divizarea societăţii, dar şi despre abuzurile DNA şi despre ascultarea ilegală a telefoanelor şi pomeneşte despre decizii şi acţiuni pentru săptămânile următoare care ar trebui să ducă la normalitate. Nu precizează însă dacă în acest moment se mai impune o discuţie legată de suspendarea lui Klaus Iohannis.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a anunţat ieri că demiterea Laurei Codruţa Kovesi rezolvă doar o mică parte dintr-un puzzle şi că discuţiile vor continua. Asta deşi voci importante din PSD au spus că nu se mai impune o suspendare a şefului statului.

Cei mai dezamăgiţi de anunţul preşedintelui Iohannis au fost cei din USR, care au considerat că decizia a fost luată rapid pentru că acesta s-a temut de o suspendare.

Cei de la PNL au anunţat că îl vor susţine pe Klaus Iohannis şi, în cazul în care cei din coaliţia de guvernare vor dori să îl suspende, ei îi vor fi alături în cazul unui referendum.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă