Calificare spectaculoasă pentru CFR. Clujenii merg în play-off-ul Ligii Campionilor, după 4-3 cu Celtic!

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor
14 august 2019, 10:39

Clujenii au început motivaţi partida de pe Celtic Park şi Deac a cerut fără success penalty la intervenţia lui Mc Gregor ( 8). Replica gazdelor nu a întârziat şi a venit prin şutul lui Johnston (26). Peste un minut, Deac a reluat cu capul centrarea lui Omrani şi, ajutat de barăm l-a învins pe Bain.

Djokovici putea mări avantajul CFR-ului, dar l-a remarcat pe portarul scoţienilor ( 30). Prima repriză s-a încheiat cu ratarea lui Edouard şi, la pauză, campioana României a condus cu 1-0.

Dan Petrescu a început actul secund cu Ţucudean în teren, însă Celtic a forşat egalarea şi Arlauskis s-a remarcat ( 48). În minutul 51, lituanianul nu a mai avut ce face la execuţia lui Forrest. Mai mult, Burcă şi Luis Aurelio s-au încurcat reciproc şi Edoaurd a profitat pentru a duce scorul la 2-1. Partida a continuat pe contre. Arlauskis a respins şutul lui Forrest (70), iar în celălalt careu henţul lui Brown a fost penalizat de central cu un 11 metri şi Omrani  a transformat pentru 2-2. Bucuria ardelenilor a fost de scurtă durată , Celtic revenind în avantaj prin  golul marcat de Christie (76).

Peste patru minute, Omrani a reuşit o nouă egalare cu un şut din unghi (80), după o minge respinsă de Bain la execuţia lui Păun. Celtic s-a aruncat în atac, dar Griffiths (86) a trimis cu capul pe lângă poartă, iar Arlauskis a respins şutul din unghi al lui Forrest (90+2). La ultima fază a meciului,  Ţucudean a dat lovitura decisivă şi CFR Cluj s-a impus în Scoţia cu 4-3, calificându-se în play-off-ul Champions League.

CFR Cluj va evolua, în primul tur din play-off-ul Champions League, împotriva echipei Slavia Praga, marți, 20 august.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite