Călători transportați cu o dubă de marfă. Polițiștii au amendat atât șoferul, cât și pe cei care nu purtau mască

24 iulie 2020, 13:23

De la depărtare, un gălăţean a surprins momentul în care muncitorii urcă în duba fără geamuri, îngrămădiţi şi fără măşti de protecţie. El a distribuit imaginile pe pagina sa de socializare, iar poliţia s-a autosesizat.

A doua zi a organizat un filtru rutier și a surprins şoferul tot cu maşina plină.

Șoferul duce în Galaţi, la lucru, zilierii din comună şi din alte localități de pe traseu. Seara, îi transportă înapoi acasă, în aceleaşi condiţii.

Șoferul făcea astfel de curse în mod regulat, însă pe cont propriu. El nu este angajatul niciunei firme de transport, iar mașina o împrumută de la o persoana fizică, a aflat poliția.

A fost amendat și șoferul, au fost amendați și călătorii care nu purtau mască de protecție. Poliția încearcă să afle acum cine sunt angajatorii zilierilor și cine plătea cursa.

Şi în Argeş un călător a filmat înghesuiala dintr-un microbuz în care oamenii merg şi în picioare, stând umăr la umăr. Maşina mergea de la Piteşti la Câmpulung.

Prefectul a dat asigurări că a intensificat controalele după ce 11 localități și orașul Pitești au înregistrat o creștere explozivă a numărului de infectări cu coronavirus și riscă să intre în carantină.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă