Călătorești cu animale? Aventura unei pisici găsite în bagajul unui pasager pe aeroportul JFK din New York

Pisică în bagajul unui călător
Pisică în bagajul unui călător
24 noiembrie 2022, 11:34

Pisica s-a dovedit a fi una reală: roșcată, vie și, aparent, nevătămată de ultimele ore în care a fost băgată într-un bagaj și aruncată de colo-colo în drum spre avion. Aceasta ar fi putut muri cu ușurință în compartimentul de cală al avionului.

Ofițerii care au văzut imaginea și apoi au deschis bagajul pentru a găsi pisica au fost șocați, a declarat purtătorul de cuvânt al TSA, Lisa Farbstein. În ciuda faptului că au de-a face zilnic cu ciudățeniile din bagajele călătorilor, de la arme de foc neautorizate la sos de afine ilicit, „rar descoperi un animal viu într-un bagaj de cală”, a spus ea. Din fericire, pisica nu a încercat să fugă atunci când au deschis bagajul.

 

Pasagerul a fost chemat pentru a explica ce se afla în bagajul său și le-a spus celor de la TSA că „nu era pisica lui și că aparține altcuiva din familie”. Ofițerii aeroportului au spus că pisica – care se afla deasupra bagajului și a cărei blană  ieșea din bagaj printre fermoare – a intrat în acesta fără să fie văzută.

Administrația de Securitate a Transporturilor nu a implicat protecția animalelor, a spus Farbstein.

Călătorul a pierdut zborul, dar și-a făcut o nouă rezervare pentru ziua următoare, fără pisică. Între timp, animalul de companie, pe nume Smells – pare să nu fie deranjat de aventura sa.

Călătorești (intenționat) cu pisica ta? Farbstein sfătuiește să o puneți într-o cușcă de transport pentru animale și să cereți ca aceasta să fie verificată într-o cameră privată, astfel încât, atunci când este scoasă pentru verificare, să nu poată fugi.

Iar dacă nu călătoriți cu pisica, asigurați-vă că aceasta nu s-a alăturat călătoriei fără să știți.

 

 

Sursa: CNN

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă