Câinele e de vină! O companie de asigurări a primit mii de solicitări de despăgubiri care au legătură cu câinii

Rasa Beagle
Rasa Beagle
6 martie 2023, 14:56

Un câine care a înghiţit proteza dentară a unui client şi un Rottweiler cu o greutate de peste 55 de kilograme care s-a aşezat pe un telefon mobil se numără printre solicitările de despăgubiri cu care s-a confruntat compania Aviva. Într-un alt caz, câinele nu a mâncat tema copilului. dar a distrus laptopul pe care copilul îl utiliza.

Începând din 2018 şi până la sfârşitul lui 2022, compania de asigurări Aviva a gestionat 3.825 de solicitări de despăgubiri în care au fost implicaţi câini, iar valoarea medie a despăgubirii plătite a fost de 1.200 de lire sterline.

Totuşi, unele despăgubiri care au legătură cu câinii au costat compania de asigurări o sumă de ordinul zecilor de mii de euro. Aceste despăgubiri au avut legătură cu bijuterii şi ceasuri de lux. Cu toate acestea, într-un dosar, câinele a căzut în piscina unei familii şi a distrus folia cu care era acoperită piscina.

În unele cazuri, oamenii şi-au pierdut obiecte precum bijuterii, proteze auditive, ceasuri şi portofele în timp ce erau la plimbare cu câinii lor. Un client şi-a pierdut verigheta în timp ce arunca o minge către câinele său.

Pe parcursul celor cinci ani, peste 100 de solicitări de despăgubiri au fost depuse pentru aparate auditive înghiţite de câini.

Aviva a informat că a avut de soluţionat o cerere de despăgubiri după ce telefonul mobil al unul client a fost deteriorat după ce câinele, un Rottweiler cu greutatea de peste 55 de kilograme, s-a aşezat pe telefon. Un alt incident a implicat nepotul unei client care îşi făcea temele pe laptopul familiei când câinele de companie a dărâmat măsuţa pe care era aşezat laptopul şi i-a spart ecranul. Într-un alt incident, câinele a dărâmat un fier de calat de pe suport, ceea ce a lăsat o urmă pe podea.

„Multe poliţe de asigurare a locuinţei includ o excepţie pentru pagubele provocate de rosul, zgârieturile sau distrugerea de către animale domestice. O acoperire poate fi oferită, opţional, în secţiunea care acoperă obiectele personale dar este important ca şi clienţii să verifice cu atenţie termenii şi acoperirea poliţei lor de asigurări”,
a declarat directorul Aviva UK, Kelly Whittington.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite