Câine, „în arest la domiciliu”. Patrupedul a stat legat aproape o lună, după ce stăpânul lui a fost reţinut pentru omor

12 ianuarie 2017, 08:27

Vecinii spun că patrupedul a fost dezlegat din lanţ abia de o săptămână, de un poliţist. Câinele tremură de frig în ţarcul din curtea casei şi este hrănit de oamenii din comună.

Primarul a fost prezent la faţa locului atunci când a fost găsit corpul doctoriţei Orsolya Benedek, dar nu ştia că în curte există un câine până la sosirea echipei TVR.

Edilul spune că patrupedul va ajunge la un adăpost canin, unde va primi hrană şi apă.

În urmă cu o lună, în comună a fost găsit trupul unei doctoriţe. Primarul povesteşte că a fost de faţă atunci când a fost găsit cadavrul, dar nu s-a ştiut că în curtea casei există şi un câine până la venirea echipei TVR. Practic, acest câine este „ţinut în arest la domiciliu”. Patrupedul stă dincolo de gardul împrejmuit cu banda de avertizare plasată de poliţişti şi trăieşte din mila vecinilor, a transmis Alexandra Marin de la studioul TVR Tîrgu Mureş.

Pe 17 decembrie, Bara Barna, de 27 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru uciderea medicului de la SMURD Tîrgu Mureş. De atunci, câinele din curtea casei, în care bărbatul stătea cu chirie, a fost privat de hrană şi apă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite