Cadavrul unei tinere a fost găsit pe câmp, învelit în saci menajeri. Principalul suspect este iubitul ei. Poliția caută un autoturism Dacia Logan

26 mai 2022, 12:15

Femeia de 30 de ani, asistent universitar la o instituție privată din Cluj Napoca, plecase împreună cu prietenul ei, un bărbat de 43 de ani, din județul Arad, sâmbăta trecută într-o excursie, în împrejurimile localității Răchițele, din Apuseni. Urma să revină acasă în aceeași zi.

Dar nu a mai făcut-o. Îngrijorați, pentru că nu a mai dat niciun semn de viață, familia a alertat autoritățile. După trei zile de căutări, cadavrul ei a fost găsit pe un teren viran, în spatele unei benzinarii dezafectate, pe raza comunei Borod, din județul Bihor. Era învelit în saci menajeri.

Principalul suspect este iubitul, care acum este de negăsit. Bărbatul este o fire violentă. În urma cu 2 ani și-a bătut fosta iubită în plină stradă și fusese condamnat la închisoare, în prima instanță, motiv pentru care își pierduse și serviciul.

Polițiștii fac un apel către toți cei care pot da informații despre un autoturism Dacia Logan, culoare gri metalizat cu numărul de înmatriculare AR-51-LAC să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul 112!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite