Cabinetele stomatologice şcolare din Bucureşti vor fi dotate cu aparatură în valoare de 2,4 milioane lei

Cabinetele stomatologice şcolare din Bucureşti vor fi dotate cu aparatură în valoare de 24 milioane lei
Cabinetele stomatologice şcolare din Bucureşti vor fi dotate cu aparatură în valoare de 24 milioane lei
4 ianuarie 2018, 11:52

Conform anunţului de atribuire publicat joi pe SEAP, licitaţia a fost câştigată de către o firmă din Braşov.
Potrivit fişei de date asociată anunţului de participare, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale a solicitat între 20-50 unituri dentare complete necesare pentru dotarea cabinetelor de medicină dentară din unităţile şcolare. Valoarea estimată fără TVA era cuprinsă între 1.075.600 – 2.689.000 lei.

De asemenea, ASSMB a cerut între 20 – 84 sterilizatoare cu abur pentru dotarea cabinetelor de medicină dentară, valoarea acestora fiind estimată a fi cuprinsă între 537.800 – 2.258.760 lei.

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a publicat pe 4 octombrie pe SEAP un anunţ privind lansarea unei licitaţii vizând achiziţionarea de unituri dentare complete şi sterilizatoare cu abur necesare pentru dotarea cabinetelor de medicină dentară din unităţile şcolare.

Ofertantul a trebuit să facă dovada furnizării de produse similare în ultimii trei ani. Criterii de atribuire: preţul ofertei (75%), garanţie + garanţie extinsă (15%), timp de intervenţie service în perioada de garanţie de 24 de luni (10%).

Primăria Capitalei informa pe 8 septembrie că sunt în desfăşurare procedurile de achiziţii pentru utilarea cabinetelor stomatologice şcolare cu unituri dentare şi cu sterilizatoare cu aburi-autoclave.

Pe 25 august 2016, Consiliul General al Capitalei a adoptat o hotărâre în baza căreia Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale urma să demareze un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă