Cabine telefonice transformate în discotecă. Un antreprenor din Berlin a găsit o soluție pentru cei care duc dorul nopților petrecute pe ringul de dans

14 septembrie 2020, 19:02

Imaginile par la prima vedere filmate într-un club de noapte, dar sunt de fapt instantanee din cele mai mici discoteci din lume. Foste cabine telefonice special modificate au împânzit străzile Berlinului pentru cei care duc dorul nopților petrecute pe ringul de dans.

Nu este o limită de participanți, dar spațiul nu lasă prea mult loc de întors. Pentru 2 euro iți alegi muzica, iar cabina este prevăzută cu lumini și fumigene pentru a reda atmosfera de club.

Ideea acestor așa numite Teledisko aparține unui antreprenor local. A cumpărat câteva zeci de cabine scoase din uz, într-o lună le-a modificat în discoteci iar instalarea durează mai puțin de 30 de minute. Așa că în timp ce multe cluburi din Berlin sunt în pragul falimentului, această afacere înflorește.

Cabina are și o cameră iar pentru 4 euro petrecăreții pot pleca cu o fotografie sau un videoclip al aventurii în Teledisko. Acest concept de afacere este testat și în Mexico City și Tel Aviv.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite