Ca la Londra sau Paris. Restaurantele de lux se pregătesc pentru a-și întâmpina oaspeții la masa de Crăciun cu bucate alese

22 decembrie 2022, 17:27

Răzvan locuiește de câțiva ani în Franța cu soția și cei cei doi copii. Cu toții vin în țară doar de sărbători, iar acum au ales să stea într-un hotel din Capitală, care are și un restaurant exclusivist pentru că vor să celebreze Crăciunul ca în marile capitale europene.

În restaurant toate mesele sunt rezervate deja pentru ziua de Crăciun.

În timp ce muncitorii întind covorul roșu la intrare pentru oasepetii cu dare de mână, bucătării încearcă încă o dată rețeta specială pe care au pregătit-o pentru ziua cea mare.

Meniul conține, printre altele, caviar, carpaccio de ton și mozaic de pește și somon cu spumă de șampanie. Cei care vor o masă de Crăciun ca la Paris plătesc 260 de lei.

După masa de Crăciun încep pregătirile pentru noaptea de Revelion, care în cele mai luxoase restaurante din București pornește de la 1.500 de lei de persoană.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite