Căței abandonați în parcarea unui supermarket, salvați după 24 de ore de polițiștii britanici

Căței salvați într-o parcare / RSPCA
Căței salvați într-o parcare / RSPCA
4 iulie 2022, 18:28

Cei doi pui mici au fost văzuți blocați în mașină într-o parcare de supermarket din comitatul Surrey, relatează Daily Mail.

Primele îngrijorări cu privire la cățelușii, care au stat închiși într-o cușcă în spatele unei mașini parcate în parcarea de la Tesco din Caterham, au apărut duminică.

Ofițerul de la RSPCA, Chloe Wilson, care analizează acum incidentul, a declarat: „Oamenii erau îngrijorați de cățeii care fuseseră închiși în mașină, fiind lăsați nesupravegheați de ceva timp”.

Chloe a detaliat modul în care martorii au spus că puii au fost văzuți în mașină în ziua precedentă și se crede că au fost încuiați timp de cel puțin 24 de ore.

Veterinarii locali au reușit să ajungă la câini printr-o fereastră parțial deschisă și i-au dus la clinica lor pentru a-i verifica.

Chloe a spus: „Un bărbat a luat legătura cu veterinarii și a susținut că sunt câinii săi, dar nu a venit niciodată să-i ridice. Am încercat să luăm contact de atunci și nu am avut noroc. Mașina este încă în parcare.

RSPCA i-a luat acum în grijă pe căței, pe care i-au numit Bow și Bandit, plasându-i la la Millbrook Animal Center, unde evoluția lor este foarte bună.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite