C.P. Tăriceanu, despre informația că nu l-ar mai susține pe Tudorel Toader: Nu știu de unde a apărut, o dezmint categoric. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere

23 octombrie 2018, 21:17

Nu știu de unde a apărut (informația că nu-l mai susține pe ministrul Justiției, n.r.), pe mine mă surprinde. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere. Am declarat că ministrul Toader se bucură de susținerea noastră. Nu știu de unde a apărut această informație, o dezmint categoric”, a spus liderul ALDE.

În contextul discuțiilor despre remanierea guvernamentală, Călin Popescu-Tăriceanu declara, la finalul lunii septembrie, că  Tudorel Toader este ministru independent, pe un post al PSD.

„Eu mi-am exprimat punctul de vedere ieri şi am făcut comentarii legate de prestaţia sa guvernamentală. Nu am lăsat niciun moment să se înţeleagă că acesta ar fi postul ALDE. Domnul Tudorel Toader, de altfel, este ministru independent, pe un post care, sigur – confirm ceea ce v-a spus domnul Dragnea – că este postul PSD. Deci situaţia e simplă şi clară”, spunea liderul ALDE la finalul unei şedinţe a Biroului Politic Central al partidului.

Precizările președintelui Senatului veneau după ce liderul PSD, Liviu Dragnea,  declarase  că neapartenenţa la PSD „nu este o piedică pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ci doar acţiunile şi activitatea acestuia, aşa cum este valabil pentru orice membru al guvernului.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite