Buzău: O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident pe DN 2 B

29 decembrie 2017, 10:33

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Spătarului din Buzău. Un şofer a încercat să depăşească un camion în timp ce de pe contrasens se apropia un alt autoturism.

”Din păcate, în urma impactului, o persoană a decedat, o femeie de 59 de ani”, a declarat Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic. Alte trei persoane au fost rănite. Victimele provin din ambele autoturisme.

Un alt accident s-a produs în această dimineață și pe DN 76, , în județul Bihor, în localitatea Sudrigiu. ”Vorbim de o coliziune în care au fost implicate două autoturisme pe fondul neacordării priorității la schimbarea direcției de mers. Cinci persoane au fost rănite, dintre care două cu leziuni grave”, a mai spus Adrian Creangă.

Șoferii care se deplasează pe DN19 (E671) Oradea – Carei sunt sfătuiți să meargă cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu efectueze manevre periculoase în trafic, întrucât pe tronsonul Săcuieni – Valea lui Mihai (în judeţul Bihor), circulaţia rutieră se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite