Buzău: Bărbat rătăcit în Munţii Buzăului, găsit de jandarmi

Bărbat rătăcit în munţi găsit de jandarmi
Bărbat rătăcit în munţi găsit de jandarmi
9 noiembrie 2019, 12:40

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 19,00, prin intermediul 112, s-a sesizat că un bărbat s-a rătăcit în pădurea din zona Gura Teghii.

„La nivelul inspectoratului s-a luat măsura alertării şi trimiterii în zonă a unui echipaj de jandarmi montani, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Nehoiu, sprijinit de efective de pompieri, poliţie şi voluntari din cadrul grupului care a semnalat dispariţia. Pe timpul nopţii, acţiunile de căutare au fost îngreunate pe fondul vremii nefavorabile şi a terenului accidentat”, a precizat ea.

La primele ore ale dimineţii de sâmbătă, căutările au fost continuate de jandarmi împreună cu pompieri, voluntari şi un pădurar. După câteva ore, bărbatul a fost găsit de jandarmii montani în zona împădurită de lângă localitatea Gura Teghii, aflându-se într-o stare bună de sănătate, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a afirmat că a stat pe timpul nopţii la un adăpost al unei exploatări forestiere.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite