Buzău: Mai multe persoane care se plimbau cu hidrobicicleta pe lacul Balta Albă, surprinse de o furtună

Apel de urgență 112
Apel de urgență 112
16 iunie 2019, 19:41

ACTUALIZARE 20.10 Cei cinci oameni au fost ajutaţi de membrii SVSU Balta Albă şi de localnici şi au fost predaţi paramedicilor SMURD pentru evaluare.

Oamenii au fost surprinşi de vijelie pe hidrobicicletă. În zonă plouă puternic, iar vântul suflă cu putere.

ACTUALIZARE 19.41 Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Balta Albă, din judeţul Buzău, au fost surprinse de o furtună. Localitatea este sub atenţionare meteo cod portocaliu.

Au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Râmnicu Sărat.

În drum spre misiunea de salvare, pompierii de la Detaşamentul Râmnicu Sărat au îndepărtat  şi un copac doborât de furtună pe DN 22, care bloca circulaţia.

Până la ora 19.20 a fost cod portocaliu (iniţial meteorologii au emis Cod roşu) în Puieşti, Râmnicelu, Balta Albă, Ghergheasa, Boldu, Vâlcelele. Fenomenele prognozate: vijelie, grindină de dimensiuni medii, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice.

Totodată, a fost emisă o avertizare Cod portocaliu până la ora 20.00, pentru localităţile Pogoanele, Padina, Luciu, Brădeanu, Scutelnici, Largu. Au fost semnalate vijelii, grindină de dimensiuni medii, averse torenţiale, descărcări electrice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă