Bursa zvonurilor: un bărbat misterios din preajma lui Putin la Ziua Victoriei, considerat posibil succesor al președintelui rus

Foto: Captură video
Foto: Captură video
11 mai 2022, 15:11

Totul a pornit de la apariția unui bărbat misterios în preajma președintelui rus la parada militară din Piața Roșie.

Pe rețelele de socializare au fost postate mai multe clipuri în care Putin și bărbatul respectiv discută pe durata paradei.

Unii speculează că tânărul respectiv ar putea fi un posibil succesor al lui Vladimir Putin la președinția Rusiei, relatează Newsweek.

Zvonul a pornit după o postare pe Twitter a pilotului de curse ucrainean Igor Șușko, care a scris că bărbatul de lângă Putin ar fi Dmitri Kovalev.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful departamentului administrației prezidențiale Dmitri Kovalev”, a scris Șușko pe Twitter. „Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Sușko.

Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului.

Același scenariu s-a răspândit și pe platforma Telegram.

Baza, un canal Telegram axat pe știri, a susținut, de asemenea, că presupusul Dmitri Kovalev este potențialul succesor al liderului de la Kremlin.

„Dmitri Kovalev merge lângă Putin, are 36 de ani și, potrivit Baza, este responsabil de unul dintre departamentele Administrației Prezidențiale”, se arată în postare. „Pe pagina lui Kovalev sunt o mulțime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin în pasiunea comună pe care o au pentru acest sport.”

Recent, agenția de știri ucrainean Unian a relatat că Nikolai Patrușev, șeful FSB și ofițer KGB de multă vreme, l-ar putea înlocui pe Vladimir Putin la șefia statului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite