Buncăre pentru bogații lumii. O astfel de construcție costă 10 milioane de dolari

11 iulie 2022, 08:29

Nu putem prezice sau controla ce se va întâmpla în lume, dar primul instinct, şi cel mai puternic, este mereu acelaşi: să îi protejăm pe cei pe care îi iubim.

Este ideea de la care a pornit o companie elvețiană în proiectul sau exclusivist. Este vorba de locuințe proiectate cu buncăre super securizate, autonome din punct de vedere energetic și capabile să producă apa și aer.

Preşedintele companiei: Oppidum este o companie specializată în inginerie care crează buncăre pentru vilele deja existente ale clienţilor. Acestea sunt gândite spre a fi plasate sub grădină.

Oppidum este latinescul pentru așezare fortificată, o construcție subterană etanșă, complet izolată de exterior, dacă este necesar. Rezerva de aer și sistemul de ventilație le permite ocupanților să respire normal și în siguranță timp de o lună.

Preşedintele companiei: Tehnologia este inima proiectului Oppidum şi aceasta alimentează cu energie, aer curat, apă atât cât e nevoie. În funcţie de situaţia de afară sau de nevoile ocupanţilor, există mai multe moduri de operare.

Cel mai luxos design Oppidum, numit L’Héritage, poate fi instalat la proprietăți mai mari, oferind un total de 1.000 de metri pătrați de cazare. Compania spune că proiectul a fost creat pentru bogații planetei care au o avere de peste o sută de milioane de dolari și care își permit să cheltuiască cel puțin 10 milioane de dolari pentru a proteja ceea ce le este drag.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă