Bucurie pentru cei mici. Scufița Roșie s-a întâlnit cu copiii din Iași

4 ianuarie 2021, 11:33

De la sfârșitul anului trecut, Iașul a intrat în scenariul galben deoarece rata de incidență a cazurilor de infecție cu COVID-19 a scăzut de la aproximativ 5,6 la 2,02 la mia de locuitori. În acest context, teatrele au putut relua spectacolele live.

Însă, conform reglementărilor pandemice din scenariul galben, sălile de spectacol pot fi ocupate doar în proporție de 30%. Părinți și copii nerăbdători deopotrivă au umplut foaierul Teatrului pentru copii și tineret Luceafărul din Iași.

Ei au venit să vadă spectacolul Scufița Roșie, după Frații Grimm, prima producție a anului 2021.  În lunile noiembrie și decembrie toate reprezentațiile teatrului au fost prezentate doar online, ca urmare a incidenței crescute a numărului de cazuri de COVID-19 din municipiul Iași.

Spectacolul este o creație a regizorului Constantin Brenescu.

Scufița Roșie este, așa cum o știam din copilărie, o fetiță simpatică, iar lupul devine albastru în poveste si nu prea mai are nimic infricoșător.

În următoarele 7 zile, actorii Teatrului „Luceafărul” propun publicului un maraton de spectacole live precum Privighetoarea de Andersen, Muzicanții din Bremen, Capra cu trei iezi, Motanul Încălțat, Rățușca cea Urâtă.

Actori și spectatori, cu toții își doresc să revină în sălile de spectacole, să întâlnească personaje de basm și să se bucure de aplauze la final.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite