București: Scandal cu săbii și pistoale, în plină stradă, la întrarea în Chiajna

24 iulie 2020, 06:39

Un bărbat a alertat poliția din Ilfov, joi seară, prin 112. El anunța izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din orașul Chiajna și le spunea operatorilor că o persoană este căzută la pământ.

Scandalul s-a petrecut în plină stradă, la intrarea în Chiajna, dinspre centură. Cele două victime erau în mașină, în trafic.

Un agresor este văr cu una dintre victime. Între cele două familii există un conflict mai vechi. Rudele victimelor spun că agresorii și-au strâns cartușele înainte să plece de la locul incidentului.

Poliția Ilfov a emis un comunicat prin care precizează că din verificările efectuate, nu rezultă că au fost folosite arme de foc. Totodată, în comunicat se mai spune că agresorii au fost identificați și la această oră sunt căutați de polițiștii din București și Ilfov.

„Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanță la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna. Din relatările preliminare alte persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, transmite Poliția Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite