București: Un autoturism a plonjat în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel. Șoferul nu a supraviețuit

Autoturism cazut in raul Dambovita
Autoturism cazut in raul Dambovita
12 decembrie 2021, 11:42

Era trecut de ora 10.00 când un apel la 112 anunța că o mașină a căzut în râul Dâmbovița. Imediat s-a dat alarma, iar pompieri și scafandri au împânzit luciul apei adânci de un metru.

Intervenția nu a fost ușoară.

Scafandrii au căutat și alte victime, mai ales că în mașina scufundată era și un scaun de copil. Dar nu au mai găsit pe nimeni. Șoferul autoturismului a fost transportat de urgență la spital, după ce salvatorii l-au resuscitat minute în șir.

Polițiștii trebuie să stabilească acum cauzele accidentului.

Două accidente grave au avut loc aproape în același timp, aseară în Capitală. Un adult și trei copii au ajuns la spital. Pe șoseaua Fundeni, un autoturism s-a răsturnat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Mașina a lovit parapetul de pe centrul drumului și s-a izbit apoi de un vehicul care staționa pe marginea șoselei. În accident s-au rănit doi copii și un adult, care au ajuns la spital în stare stabilă.

Celălalt accident a avut loc în cartierul Dristor, două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate. Un copil a fost rănit.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

De altfel, aseară, în Capitală, agenții de la rutieră au organizat controale în mai multe zone pentru a depista șoferii care conduc băuți sau drogați. Au aplicat peste 100 de amenzi în valoare de 62 de mii de lei și au constatat 8 infracțiuni.

________________________________________

Brigada Rutieră anunță că în jurul orei 10:35  a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel.  Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Virtuții, a părăsit partea carosabilă și a plonjat cu autovehiculul în râul Dambovița.

ACTUALIZARE Șoferul a decedat la spital. Pompierii spun că el a stat aproximativ 10 minute în apă.

ACTUALIZARE Victima este transportată la Spital Universitar, cu manevre de resuscitare în desfășurare. Nu au fost găsite alte persoane în apă.

Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconstiență.

A fost restricționat traficul rutier pe Șos. Virtuții de la Bd. Constructorilor până la intersecția cu Spl. Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite