București: Femeia înjunghiată de soț într-o grădiniță din zona Iancului a decedat

26 ianuarie 2018, 13:23

Nicoleta a fost atacată în jurul orei 12.00, când în grădiniţa din sectorul 2 erau zeci de copii. Soţul ei a intrat în birou şi a înjunghiat-o cu brutalitate în zona toracelui, susțin surse judiciare. Apoi, a sunat la 112. Niciun angajat al grădiniţei nu ar fi văzut ce s-a întâmplat. Şocant e că poliţiştii l-au găsit pe agresor în birou cu victima, aflata în stop cardio-respirator.

Femeia a ajuns în jurul orei 13.00 la Spitalul Floreasca. Avea două plăgi înjunghiate. Una dintre ele, chiar în inimă. Starea ei era critică. Medicii au decis să o ducă de urgenţă în sala de operaţie. S-au luptat să o salveze dar, din păcate, inima ei s-a oprit pentru totdeauna în jurul orei 15.00.

Femeia ar fi avut şi alte conflicte cu soţul ei, susțin surse apropiate victimei. În toamna trecută, acesta ar fi atacat-o cu o bâtă de baseball chiar în faţa grădiniţei si femeia ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Atunci, Nicoleta a obţinut un ordin de restricţie. Bărbatul nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de soţia sa şi de cei doi copii.

Nicoleta Botan a renunţat la un job bine plătit ca să-și îndeplinească visul: acela de a lucra în mijlocul copiilor.

Dacă părinții și-ar asculta mai mult copiii, cred că ar fi mai fericiți! Mi-ar plăcea ca părinții să aibă mai multă încredere în copiii lor și în instinctele lor! Mereu le spun părinților: noi, adulții, suntem cei care trebuie să ne reeducăm, pentru că avem atât de multe de învățat de la copiii noștri…„, spunea Nicoleta într-un interviu acum trei ani.

Părinţii copiilor înscrişi la grădiniţă sunt şocaţi. Inspectorul şef al ISMB a declarat pentru TVR că înstituţia de învăţământ funcţiona ilegal.

Poliţiştii îl acuză pe bărbat de omor calificat.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite